"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Szerszámbolt Debrecen területén, változatos felhozatallal

A kertmesterek előszeretettel vásárolnak olyan online áruházakban, ahol minden szükséges holmit egyszerre vehetnek meg. Ezt tudja biztosítani az onlineszerszam.hu shop is. A szerszámbolt Debrecen városában egy sajátos termékfelhozatallal várja a vásárlókat. Itt nagyon egyszerűen megtalálhatóak azok a tartozékok és eszközök, amelyekre egy kertépítőnek, kertésznek sokszor szüksége van. Sokan veszik meg innen például a hatékony sövénynyírót.

A szerszámbolt Debrecen egyik népszerű produktuma a vezetékes Advanced Hedgecut 65 modell. Ez kiváló nagyméretű sövények karbantartásához és vastagabb ágak levágásához is. Egy nagyon modern gépről van szó. ProSilence 93 dB-es hangcsillapító burkolatba van építve a nagyon erős és hatékony, 500 W-os motor. Ennek a kialakításnak hála úgy adott az erőteljes teljesítmény, hogy közben a nagy zajtól egy percig sem kell tartani. A szerszámbolt Debrecen terméke azért is egyedülálló, mert nagy nyomatékú csúszókuplunggal rendelkezik. Mi ennek a szerepe? Ez garantálja a vastagabb ágak könnyű elvágását anélkül, hogy a motor károsodna. A 65 cm-es, lézer vágott, gyémántköszörülésű kései 34 mm-es késtávolsággal rendelkeznek, amik könnyedén átvágják az akár 34 mm vastag ágakat is.

A boltban a flexkorong is megrendelhető

A shopban nem csupán a szerszámok, hanem az ahhoz illő kellékek is megvásárolhatóak. A sarokcsiszolókhoz illő flexkorong megannyi változatban megvehető itt.

A Bosch kellékek azért válnak be olyan sok mindenkinek, mert ezek hihetetlenül időtálló eszközök, ami azt jelenti, hogy képesek megadni a folyamatos, megállás nélküli és nagyon is megbízható munkát. A Bosch flexkorong gyártásakor kiemelt figyelmet kap a biztonság. Éppen ezért, a tárcsák teljes mértékben teljesítik a nemzetközi biztonsági előírásokat. Ilyen például az EN 12413, FEPA és oSa. A flexkorong mindegyik fajtája nagy munkasebességű és hosszú élettartamú. Jó választás lehet inox anyagokhoz a Best for Inox modell, amivel sokkal egyszerűbb a munka. Az ilyen flexkorong mindenképp beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Kategória
Címkék