"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Sapka kötés egyedülálló mintákkal

sapka kötés

Sapka kötés

Divatok jönnek-mennek, azonban télen a kötött ruhaneműk és kiegészítők minden időkben az aktuális módi részét képezik. Így például a sapka kötés sok ügyes kezű hölgy őszi, téli foglalatossága, hiszen ezzel igazán szemrevaló fejfedők készülhetnek.

Nagyon lényeges a megfelelő alapanyag kiválasztása, mert kizárólag abból lehet előállítani ideális darabokat. A nordfonal.hu webshop honlapján gyönyörű fonalak közül választhatjuk ki a nekünk leginkább tetsző fajtákat. Ráadásul a honlapon ingyenes minták is felfedezhetőek, amelyek nagy segítséget nyújtanak a sapka kötés folyamatában. Izgalmas munka ez és minden öltéssel közelebb jutunk a szépséges eredményhez. A hiba is könnyen kijavítható, hiszen egyszerűen csak lebontunk néhány sort, majd pedig újrakötjük.

Népes családoknál sűrűn előfordul, hogy az édesanya vagy nagymama sapka kötés révén biztosítja a családtagoknak a szükséges fejfedőket, de sálakat is szoktak kötni, így pedig az összhang egyszerűen tökéletes. Szerezze be a leginkább megfelelő alapanyagokat a webáruházból, aztán alkosson kedvére!

Kategória
Címkék