"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Sok adatot tárol a szervergép

Szervergép vásárlás

A hihetetlenül nagy adatforgalom és tartalomkezelés miatt sok esetben nem megbízhatóak az egyszerű számítógépek, amelyek, bár csúcskategóriásak, nem tudják felvenni a versenyt a túlterheléskor.

Ekkor kötelező lehet a szervergép beszerzése és üzemeltetése, amivel le lehet venni az adott vállalkozás válláról ezt a terhet. De mire is lehet jó egy modernebb szervergép? Nos, ha adatközpontokról, IT cégekről, szervertermekről van szó, egy ilyen szervergép épp annyira kötelező, mint a megfelelő szoftverek és programok. Ilyen helyeken a rack típusú szervergép dominál a rendelkezésre álló hely hatékonyabb kihasználása által. Ha valaki az egyik legjobbat szeretné megvenni, jól teszi, ha megtekinti a Dell felhozatalát.

Egy PowerEdge szerver jól működik, nagyon nehezen megy tönkre, és kellő karbantartás mellett 10 év múlva is kiválóan teljesít. Azonban sokan azt gondolják, hogy épp emiatt egy kisebb vagyont kell kiadni érte. A jó online boltok megismerése után egyből kiderül, hogy vannak webshopok, ahol kedvező áraknak lehet örülni.

Kategória
Címkék