"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A motoros ruha óriási biztonságot ad

Motoros ruha

A motorozás szerelmesei az önfeledt szabadságon túl, amit a motor nyújt, sok kényelmetlen szemponttal is szembesülnek. A motoros ruha viselete sok esetben a motorozás kellemetlen velejárója lehet.

A szűk és meleg ruházat nyáron meglehetősen nehéz viselet, azonban a biztonság érdekében nagyon fontos. A motoros ruha úgy van kialakítva, hogy a lehető legjobb szellőzést és kellemes közérzetet nyújtsa, azonban vannak beépített biztonsági elemek, amelyek, zárt és kemény felületüknek tulajdoníthatóan, kényelmetlen viseletet tesznek lehetővé. Ez éppen úgy igaz a nadrágra vagy a bukósisakra is. A gyártók igyekeznek folyamatosan fejleszteni a motoros ruha nyújtotta kényelmen, azonban ennek meglehetősen borsos ára van.

A motoros egészsége azonban nem jelenthet anyagi kérdést, így tulajdonképpen kénytelenek vagyunk bármilyen összeget kifizetni, hogy biztonságban érezzük magunkat a motoron. A motorosbutik.hu weboldalon óriási motoros ruha választékot talál, minden méretben talál magának valót, akár többféle színben is.

Kategória
Címkék