"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Remek kiegészítő termék a tejpor

Tejpor

Vannak olyan sütemények, amelyeknek elengedhetetlen összetevője közé tartozik a tej. De mi van abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre ez az alapanyag? Sokan hallhattak már a tejpor készítményről, ami elsőre elég furcsa lehet. Bármilyen meglepő, a tejpor hagyományos tejből készül a víz kivonásával. A teljes mértékben vagy csak részben lefőzött alapot vákuumba helyezik, ahol is elveszíti a víztartalmának jelentős részét.

A tejpor és a kiindulási alap között nem sok lényeges eltérés van, ami a tápértéket illeti, ezért tökéletesen megfelel a helyettesítésre. Ásványi anyag tartalma főként, ami a kalciumot illeti, igen magas, ezért hasznos rendszeresen fogyasztani. A tejpor beszerzése igen egyszerű, hiszen számos kereskedelmi egységben megvásárolható, de akár internetről is megrendelhető.

Ha az online beszerzés mellett döntünk, akkor válasszuk a bulkshop.hu oldalt bizalommal. A lisztbe keverhető, vízben jól oldódó tejpor a konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga legyen. Ha eddig még nem igazán alkalmaztuk, akkor érdemes kipróbálni.

Kategória
Címkék