"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A kényelmet biztosítja a Steelseries egérpad

Steelseries egérpad

A nagy videojáték-rajongók tudják, hogy bizonyos eszközök nélkül a legjobb game-t sem lehet maximálisan kiélvezni, hiszen pár óra múlva kényelmetlenné válik például az egér kezelése, a billentyűzet használata, vagy épp elzsibbad a kézfej a rossz alátét miatt.

Ezekre a problémákra kereste a Steelseries egérpad gyártója a megoldást, és rövid tervezés után meg is lett az az eredmény és válasz egyben, amelyikben azok sem csalódnak majd, akik csakis a legjobbra vágynak. A Steelseries egérpad ténylegesen, minden szempont szerint egy igényes kivitellel rendelkező, textilből készített kiegészítő, amelyik még párnázást is kapott annak érdekében, hogy a komfort biztosítva legyen több óra gépezés után is.

A Steelseries egérpad sokszínűségét erősíti, hogy ez hazánkban is négyféle méretben kapható, ezért ez a vívmány kiváló pontosságot kínál a különböző játékokban, arról nem is beszélve, hogy használata roppant kényelmes és szinte már észrevehetetlen. Ezzel nagyban hozzájárulhat a játék sikeréhez és az önfeledt pillanatokhoz.

Kategória
Címkék