"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A gázbojler bekötése felelősségteljes munka

Gázbojler

Nagyon fontos, hogy megfelelő szakemberrel szereltesse be a készüléket, így biztonságosabb lesz az egész rendszer. A gázbojler acéllapokból készül, préselési technikával határozzák meg a formáját, ezzel megakadályozva a rozsdásodást.

Elkészítésekor minőségi hegesztést alkalmaznak, anélkül a tartály szivárogna és a nyomástól szétcsattanna, elhasadna. Ezeket a műveleteket biztonságos, minőségi berendezésekkel és műszerekkel végzik el, ráadásul szakszerű módszerekkel ellenőrzik. A szakemberek a tartályba levegőt eresztenek, majd a külső felületére vizet engednek, ezzel látják meg az esetleges hibákat.

A gázbojler karbantartását nem szabad elhanyagolni, mivel komoly problémák is kialakulhatnak ebből kifolyólag. A hibák javítását saját kezűleg ne végezze el senki, hanem bízza profi szerelőre! Bekötését is vállalják, ez a művelet pedig megtörténhet kéménybe szerelve, de nélküle is. Ez utóbbi felszerelése szigorú feltételekhez van kötve, mivel ilyenkor szén-monoxid kerülhet a helyiség légterébe.

Kategória
Címkék