"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Polisztirol gyöngy ajándékba?

Polisztirol gyöngy

Polisztirol gyöngy

Közeledik a karácsony, és fogalma sincs, hogy mivel lepje meg párját? A www.bab-szem.hu webáruház kínálatában lévő polisztirol gyöngy, babzsákfotel és varrócsomag tökéletes ajándékoknak bizonyulhatnak együtt és külön-külön is egyaránt.

Ugyanis minden babzsákvásárlás során felhívják a forgalmazók a vásárlók figyelmét arra, hogy érdemes a fotelek mellé töltő anyagot is beszerezni, hogyha egy esetleges baleset történik, rögtön lehessen pótolni a kihullott polisztirol gyöngyöket.

Azok azonban, akik kedvesüknek egy MacGayver varrócsomagot néztek ki, a következőket fogják megkapni a pénzükért cserébe: egy zsák polisztirol gyöngy, szabásminta, a babzsákhoz szükséges textilek, valamint a huzat színéhez illő, szükséges mennyiségű cérna.

A babzsákfotel kényelmes és minden lakás stílusához könnyedén alkalmazkodik, elég, ha az otthonunkkal harmonizáló színek mellett döntünk. Garantáltan örömet fog szerezni szeretteinek egy ilyen különleges, mutatós és időtálló ajándékkal, hiszen a varrás és az alkotás élményén túl csak az elkészült babzsák látványa nyújthat nagyobb elégedettséget alkotójában.

Kategória
Címkék