"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A tiszta víz jó közérzetet biztosít

Tiszta víz

Tiszta víz

Szervezetünk méregtelenítése szempontjából kulcsfontosságú az elfogyasztott víz mennyisége és minősége. Ahhoz, hogy minden reggel frissen ébredjünk és egész nap jó legyen a közérzetünk, tiszta víz szükséges. Amikor fáradtan ébred és egész nap nyomott hangulatban van, gondolt-e már arra, hogy mindez azért lehet, mert nem fogyaszt elegendő tiszta vizet?

Ha olyan vizet fogyasztunk, amelyikben különböző szennyeződések, például fogamzásgátló maradványok vagy vegyszerek vannak, akkor a veséinket és a májunkat nagy terhelésnek tesszük ki, hiszen kell kiszűrniük ezeket a káros anyagokat. Az elfogyasztott víz minősége hatással van a szervezetünkre.

Ezért érdemes időt és pénzt áldozni arra, hogy a lehető legjobb minőségű vizet ihassuk, mert ezzel a saját egészségünket és vitalitásunkat védjük meg. Sajnos már a nagyvárosok ivóvizei sem tökéletesen tiszták, vegyszerek kerülnek bele, illetve klórosak, ezért tanácsos víztisztító készüléket használni, ami által ugyanolyan tiszta víz kapható, mint a palackozott ásványvíz.

Kategória
Címkék