"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Online reptéri parkolás olcsón

reptéri parkolás

Reptéri parkolás

Nem árt tisztában lenni azzal, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre egy nagyobb utazás során. Aki ritkán utazik repülővel, annak lehet eszébe sem jut, hogy mennyi előnnyel jár a reptéri parkolás igénybevétele.

Nem kell más után igazodnunk és nem is kell megkérnünk senkit arra, hogy kivigyen vagy hazahozzon a reptérről. A tömegközlekedés is szóba jöhet, de a sok csomaggal nem valami kellemes buszozni, kiváltképp akkor, ha valamelyik távolabbi településről érkezünk.

A reptéri parkolás ezzel szemben sokkal kényelmesebb, hiszen nem kell senki után igazodunk. Amíg az autó a reptéri parkolás során fedett helyen pihen, addig az időjárás viszontagságainak sincs kitéve.

Pontosan olyan állapotban fogjuk találni, mint amikor ott hagytuk. De mi történik azután, hogy leadtuk a gépjárműt? Gyalogolhatunk a csomagokkal a terminálokig? Természetesen nem, hiszen transzferbuszok szállítják az utasokat és a csomagokat. Mindössze néhány percbe kerül online lefoglalni interneten keresztül a helyet.

Kategória
Címkék