"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Ön is profi lehet a barista tanfolyam után

Barista tanfolyam

Barista tanfolyam

Manapság profi bárosnak, baristának lenni nem azt jelenti, hogy az ember csak elkészíti az egyszerű italokat. Napjainkban már ez egy komoly szakma lett. Ahhoz, hogy az ember profivá váljon, szükséges a barista tanfolyam elvégzése, ahol meg lehet tanulni az alapokat, aztán elsajátíthatóak a komplexebb ismeretek, és nem utolsósorban megtanulhatóak a legprofibb trükkök, tudnivalók is.

A sikerhez szükséges egy profi barista tanfolyam, amelyiket sokszor csak egy professzionális cég tud garantálni. Ezért is döntenek egyre többen a www.bareszkozok.hu weboldalon található vállalkozás mellett, amely évek óta foglalkozik a minőségi és professzionális barista tanfolyam fajták lebonyolításával.

A nívós jelleget az is biztosítja, hogy a tanfolyamok havi rendszerességgel, intenzív formában zajlanak, és a csoportlétszám is maximálisan csak 4-5 főt jelent. Ezáltal az oktató teljes mértékben tud foglalkozni a kezdőkkel és haladókkal is. A barista tanfolyam 6 hetes, és az oktatás helyszíne a vállalat erre a célra kialakított oktatótermében történik.

Kategória
Címkék