"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Profi szőnyegtisztítás a 13. kerület területén

Profi szőnyegtisztítás a 13. kerület területén

Profi szőnyegtisztítás a 13. kerület területén

Ki merné azt állítani, hogy nála tökéletes tisztaság van? Még akkor is, ha katonás rend van egy lakásban és naponta felporszívóznak, a por, a kosz mégis megtalálja a módját, hogy letelepedjen. A szőnyeg felporszívózása sem tökéletes, bár sokat segít, de nem elegendő. A szőnyegtisztítás sokkal jobb hatásfokot biztosít.

A szőnyegtisztítás 13. kerület területén is szükséges, hiszen ha máshol nem, itt biztosan kavarog a por. Amikor csak résnyire is nyitva marad az ablak, csak úgy ömlik be a szennyeződés.

De hát ki bírná ki ebben a melegben, hogy szellőztetés nélkül legyen? De nem kell rémüldözni, a szőnyegtisztítás 13. kerületben könnyen megközelíthető helyen van, nem kell megszakadni a szőnyegcipelésben. Sőt, ha igényli a háztól házig szolgáltatást, akkor a profi alkalmazottak ezt is megoldják Ön helyett. A profi szőnyegtisztítást észre sem veszi, olyan könnyen megoldódik. Egyik nap koszosan elviszik, a másik nap patyolattisztán visszaérkezik. Mindezt úgy, hogy nem kell a roppant súlyú szőnyeggel megbirkózni.

Kategória
Címkék