"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A légzsák hiba javítása nem tűr halasztást

Légzsák hiba

Légzsák hiba

Az emberek épségéért a légzsák is felel a kocsiban, aminek köszönhetően a fej, nyak, vállak és mellkas is biztonságban lehet egy kisebb-nagyobb baleset bekövetkezésekor. Ezért nem tanácsos a légzsák hiba javítását elhalasztani, ugyanis az ember sohasem tudhatja, mikor következik be olyan ütközés, amelyiknek az eredménye egy életveszélyes sérülés lehet csak azért, mert a személygépkocsiban lévő légzság nem működik rendesen.

A javítást követően pedig, érdemes a speciális, korszerűséget sugalló ülésfoglaltság érzékelő berendezés megvétele mellett dönteni, amelyik ezen pozitív kvalitásokon kívül, garantálja a költséghatékonyságot is. Pontosan miért is?

Fontos megjegyezni, hogy ez a szerkezet segíti a légzsák megfelelő működését úgy, hogy érzékeli hol ülnek utasok és a baleset során melyiket tanácsos kinyitni, a nagyobb sérülés elkerülése érdekében. A szakértők egyértelműen állítják, a légzsák hiba mihamarabbi kijavítása mellett, főszerepet élvezhet a profi ülésfoglaltság érzékelő megvétele is.

Kategória
Címkék