"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Népszerű a színes doki ruha

Az orvosok kihívásokkal teli mindennapjait megkönnyíti a kényelmes öltözék. Egy feszes, szűk ruhában a munkavégzés is nehézkes. Az amerikai stílusú, professzionálisan kialakított doki ruha után óriási az érdeklődés.

A weboldalon elérhető férfi és női kollekció rengeteg stílusos nadrágot, köpenyt, felsőt és papucsot tartalmaz, amiben komfortosan érezheti magát. A bővülő kínálatnak köszönhetően, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő darabot. Ezeket a praktikusság és a kifinomultság jellemzi. A hagyományos fehér felsők és nadrágok mellett, a kék, zöld és a mályva színű is nagyon népszerű. A pamut műtős sapka is fontos kiegészítő. Különlegessé teszi ezeket a munkaruhákat az anyag minősége, a stílusos formatervezése és az aprólékosan kidolgozott zsebek, gallérok.

A doki ruha légáteresztő, fakulásmentes és antibakteriális anyagból készül. A fehéreket magas, míg a színeseket alacsony hőfokon ajánlott mosni. Kedvezményeket biztosítanak a nagyobb intézményi megrendeléseknél. Vásároljon és meggyőződhet a kiváló minőségről!

Kategória
Címkék