"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Farmer szoknya szexi kivitelben

Unalmas az őszi gardróbod? Eleged van abból, hogy a hűvösebb időben mindig nadrágot kell felvenned? Dehogy kell! A farmer szoknya vagány és üde színfolt lehet az őszi/téli cuccaid között. Sok nő viselne szívesen szoknyát a hidegebb hónapokban is.

Szerencsére nekik lehetőségük van ilyenkor is kedvük szerint felöltözni, hiszen egy sikkes, de melegebb anyagú szoknya igazán jó választás. Hordható vastagabb harisnyával is, csizmával, bakanccsal, a lehetőségek nagyon szerteágazóak. Természetesen a farmer szoknya hallatán nem kell valamilyen unalmas dologra gondolni, hiszen az új változatok igazán különlegesek. A midi hosszúságú is lehet nagyon szexi elől egy mély hasítékkal. Ehhez még hozzáadunk egy vastag övet és egy testre simuló felsőt, máris kész a menő szett.

A rövidebb farmer szoknya ősszel is tarol, hiszen melegebb napok ilyenkor is adódnak. Az elől gombos vagy aszimmetrikus fazonok nagyon csinosak egy blúzzal, dzsekivel vagy blézerrel kombinálva. Testre simuló szabásuknak köszönhetően, gyönyörűen kiemelik az alakot.

Kategória
Címkék