"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Átfogó megoldás a száraz bőr okai

Túlzott kiszáradástól szenved az arca? Régóta próbál küzdeni a probléma ellen, de eddig eredménytelenül? Ne essen kétségbe, a száraz bőr okai ugyanis az AHAVA hidratáló készítményekkel kezelhetővé válnak.

Ezek kifejezetten a nagyon száraz és feszülő arcbőrre lettek kifejlesztve, így megadják a bőrnek a szükséges nedvességet. Amellett, hogy értékes nedvességet biztosítanak, az izraeli tudósok alkotásai holt-tengeri gyógyító ásványi anyagokkal árasztják el a bőrt. A kiváló kozmetikumok puhítják az arcbőrt és olyan selymessé teszik azt, mint egy újszülött babáé. Így rögtön a száraz bőr okaira hatnak. A természetes, tápláló antioxidánsok tudományosan kiegyensúlyozott komplexe újraéleszti a bőr természetes javító képességét és megvédi azt a szabadgyökök, a környezeti ártalmak és a stressz hatásaitól.

Az AHAVA hidratáló termékek azonnal beszívódnak és egész nap kitartanak. Használja ezeket kora reggel és a friss bőr kellemes érzése késő estig elkíséri! A száraz bőr okai miatt pedig többé nem kell aggódnia.

Kategória
Címkék