"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Mit takar a clutch szó?

Clutch táska

Manapság már mi, magyarok is egyre jobban kiismerjük magunkat a különböző divattal kapcsolatos kifejezések között. Azt is tudjuk például, hogy a clutch pontosan mit jelent.

A műfaj kedvelőinek és ismerőinek valószínűleg elsőre a kisméretű, kézben viselt borítéktáska ugrik be, azonban jó tudni, hogy ebből is létezik többfajta. A nagyontaska.hu webáruházban ez mindenképpen így van. Egyrészt itt megtalálható a klasszikus értelembe vett alkalmi kistáska fekete bőrből, ugyanakkor itt vannak a kisméretű, 3-in-1 elegáns női kézitáskák is. Ezek a clutch típusok roppant praktikusak, hiszen kivehető belsőrésszel és ajándék neszeszerrel rendelkeznek. Stílusos választás akár hétköznapokra, akár alkalmakra.

A másik nagyon szuper clutch fajta az ajándék oldaltáskával rendelkező kézitáska vagy válltáska. Jól olvasta, mindkettő lehet, hiszen ha feltesszük rá a pántját akár oldaltáskaként is hordható. Ha divatos és igényes kivitelezést keres ebből a kiegészítőből is, akkor tőlünk rendeljen, hiszen nálunk a stílus együtt jár a praktikussággal.

Kategória
Címkék