"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Mit kell tudni az aktív szenes víztisztítóról?

Aktív szenes víztisztító

Értelemszerűen mindenki tiszta vizet szeretni inni, és azzal szeretné elmosni a tányérokat vagy kimosni a piszkos ruhákat. Ez egyszerűen elérhető az aktív szenes víztisztító révén, amelyik modern technológiájának hála megszűri a vízben található, nem oda illő anyagokat, így azok nem jutnak az ember poharába.

Az aktív szenes víztisztító egyik speciális tulajdonsága, hogy a szűrőben található hatóanyagok határozzák meg, hogy milyen szennyeződéseket távolítanak el. Számos kutatás igazolta már, hogy ezek a kellékek teljesen ideálisak arra, hogy minőségileg kiváló vizet állítsanak elő. A legelterjedtebb aktív szenes víztisztító a csapra szerelhető változat.

Ennek a felszerelése nagyon egyszerű és a karbantartással sem lesz sohasem gond. Az aktív szenes víztisztító képes megkötni az oldott szerves anyagokat. Ezáltal a vízben lévő kellemetlen íztől, szagoktól, színektől is megtisztítja az a vizet. Az aktív szén kiszűri a vízből a klórt és a klór származékokat, amik általában a víz rossz ízét okozzák.

Kategória
Címkék