"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Hunter szórófej a zöld környezet eléréséhez

Hunter szórófej

A kert- és udvargondozásban jelentős szerepet töltenek be a szórófejek. Rendkívül előnyös, hogy nem a kertész vagy a lakó kell öntözzön kannával vagy locsolócsővel. A Hunter szórófej garantáltan eredményessé teszi a fű vagy a növények gondozását. A termékcsaládon belül kapható a spray vagy a rotátoros fúvóka.

Állítsa be a szórófejet, az időt, az irányt, a kijelölt területet és a távot, amit öntözni szeretne! Így a kellő mennyiségű csapadék eljut a szükséges felületre. A Hunter szórófej sokoldalú, a használata egyszerű és további kiegészítőket is talál hozzá. A Hunter spray fúvóka az esőhöz hasonlóan végzi az öntözést, kis területen, nagy intenzitással.

Nagyjából 0,6-0,7 m-ig terjed ki a sugara. A rotátoros szórófej ezzel ellentétben sokkal nagyobb távot tud lefedni, de nem olyan nagy intenzitással. Kürölbelül 1,8 m-től 10,7 m-ig terjed ki. Bármelyikre is legyen szüksége, a Hunter szórófej a biztos pont a kertje öntözőrendszerében. Egyszerűen kezelhető, könnyen karbantartható, és bármikor átállíthatja a locsolás típusát. Akár a működése alatt is.

Kategória
Címkék