"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Minőségi termékeket kínáló gazdabolt

gazdabolt

Gazdabolt

Ismeretes, hogy hazánk a mérsékelt éghajlati övben foglal helyet, ezért itt több talajtípus is képviselteti magát. Mindegyiküknek megvannak a maga jellemzői, és mindez befolyásolja a jövőbeni betakarítást. A magas terméshozam elérése érdekében figyelembe kell venni, hogy a gazdabolt polcain mely magokra van kereslet, milyen feltételek vannak azok termesztésére, valamint a mérsékelt övezet sajátosságait is.

Természetesen vannak olyan kultúrák, amelyek különleges ellátást igényelnek. Ilyen például a paradicsom. A kertészeknek jól meg kell választaniuk, hol fognak paradicsomot termeszteni: üvegházakban vagy a szabadban. A magok minősége miatt nem kell aggódniuk, ha azokat a gazdaboltunkból rendelik meg.

A termesztett zöldségek hozamának javítása érdekében, olyan rendkívül produktív magokat kell vásárolni, amelyek mind a mezőn tevékenykedő hivatásos, mind pedig az ország amatőr zöldségtermesztőinek bevállnak majd. Hol lehetne ilyen vetőmagot vásárolni, ha nem a Parasztpláza online gazdaboltban?

Kategória
Címkék