"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Alap tudnivalók a pályázattal kombinált hitelekről

pályázati hitelek

Pályázati hitelek

Hazánkban a kis- és középvállalkozások a jogi személyek több mint 99%-át teszik ki. Három dolgozóból kettőt az ilyen szervezetek foglalkoztatnak, így az összes új munkahely körülbelül 85%-át ezek teremtik. A testreszabott hitelek és támogatások biztosítása tehát elengedhetetlen a növekedésükhöz. Ha kíváncsi arra, hogy milyen lehetőségek rejlenek az aktuális pályázati hitelekben, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a forrascentrum.hu weboldalon.

Célunk, hogy az induló és a fejlődő vállalkozások a versenyképességük megőrzése érdekében bátran támaszkodhassanak külső finanszírozásra. A hazai gazdasági szervezeteknek sokféle támogatás létezik a magán- és állami finanszírozású programok keretében. Ezen célkitűzés általában az itthon folytatott vállalkozói tevékenység ösztönzése új munkahelyek létrehozására. Noha a hitelek és támogatások előnyei felülmúlhatatlanok, mindig érdemes alaposan megfontolni, hogy egy adott kiírás megfelelő-e.

A pályázati és hiteligénylési folyamat általában összetett és időigényes, ezért meg kell fontolni, megengedheti-e magának, hogy elveszítse a beruházást, ha sikertelen a pályázata. Szerencsére a kormány minden gazdasági kihívás ellenére idén is kedvező légkört teremt a vállalkozóknak. Számos KKV hitel vagy más pénzügyi program lesz 2021-ben is elérhető Magyarországon, akár közvetlenül, akár közvetve a kormány vagy valamelyik pénzügyi intézet támogatásával.

Ez azt jelenti, hogy az üzleti támogatások óriási megtakarításokat eredményezhetnek Önnek, vagy ezek lehetnek azok a befektetések, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy a vállalkozását elindítsa. Miként találhat rá ezekre? Több tucat portál létezik, ahol minden kisebb-nagyobb értékű pályázatot közzétesznek. Az érdeklődők itt személyre szabott keresési feltételek szerint böngészhetnek és beállíthatják az e-mail értesítéseket. Ez azonban elég időigényes. Létezik egyszerűbb megoldás? Igen! A Forráscentrum ingyenes hitel- és pályázatfigyelési szolgáltatása elvégzi mindezt Ön helyett és a megadott e-mail címre elküldi ezeknek a hitel- vagy pályázati programoknak a listáját.

Kategória
Címkék