"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Milyen árakon mozognak most a napelem inverterek?

napelem inverterek

Napelem inverterek

Akár a teljes áramellátást fedezhetjük napenergiával, fűthetünk és hűthetünk vele kedvünkre, függetleníthetjük magunkat az egyre emelkedő villamos energia áraktól, illetve a szolgáltatóktól. Persze a rendszer működéséhez napelem inverterre is szükség van, amiből sokfajta létezik, különböző árakon. Az olyan napelem telepítő cégek, mint például az ST Solar általában egyéni árajánlatok alapján dolgoznak. Érdemes a cégtől árajánlatot kérni, amiből pontosan láthatjuk, hogy mekkora összegre számíthatunk, amit ki kell adnunk.

A napenergia előnyei hosszútávon csak egy megbízható inverterrel élvezhetőek, a szakemberek pedig tudják, hogy jó munkát és eredményt kizárólag színvonalas szerkezettel lehet elérni. Ezért ennek a vállalkozásnak a kínálatában kimondottan minőségi inverterek találhatóak. Választhatunk például a német SMA napelem inverterek közül, amelyek kiváló szakértelemmel kifejlesztett termékek. Híresek a tartósságukról, munkapont kezelő algoritmusukról, valamint zökkenőmentes szervizelhetőségükről.

Viszonylag friss névnek számít a Huawei a napelem rendszerek gyártásában, viszont bizonyítottan számos ponton képes ugyanazoknak a műszaki feltételeknek eleget tenni, mint az ismertebb versenytársai. A napelem rendszer gyártás egyik oszlopos tagja az osztrák Fronius. Termékeinek legnagyobb előnye, hogy minden alkatrész cserélhető bontás nélkül. De a szerkezetek aktív hűtéssel is bírnak, a nagyobb teljesítmény elérésének érdekében.

A SolarEdge az okos inverterek piacvezető márkája, készülékei kimondottan magas hozamot nyújtanak, ami részben az inverter funkciókhoz kapcsolódó teljesítmény-optimalizálónak köszönhető. A megoldás lehetővé teszi, hogy az inverter panelenként kezelje a napelemet. A Solplanet napelem inverterek beépített DC izolátorral is rendelkeznek, aminek köszönhetően könnyen, fedélnyitás nélkül lehet telepíteni ezeket. Bármelyik márka mellett döntünk, az árat csak az árajánlatból ismerhetjük meg. A szakemberek segítenek a választásban, szakszerűen telepítik a rendszert.

Kategória
Címkék