"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Egyszerűen használható az AL KO fűnyíró

AL KO fűnyíró

AL KO fűnyíró

A hosszú, hideg és szürke téli időszak után, a legtöbben már alig várják a tavasz megérkezését, ami sok színt, kellemes virágillatot és persze melegedést hoz magával. Megéri ugyanakkor időben felkészülni arra, hogy a kertben is akad bőven teendő. Az udvar karbantartásában az AL KO fűnyíró professzionális munkát végez. A klasszikus termék egyszerűen kezelhető és hozza a tőle elvártakat.

A pázsit csak akkor tud igazán szépen festeni, ha azzal eleget foglalkozik a tulajdonosa. Amikor megélénkül a természet, akkor hihetetlen erővel szöknek szárba a növények. Az AL KO fűnyíró állítható fogóval, méretes gyűjtőtartállyal van ellátva, amiből pillanatok alatt kiüríthető a levágott fű.

Az összecsukható tolókarnak hála, a tárolás helytakarékos formában végezhető el. A kezelése egyszerű, amivel bárki képes elboldogulni könnyen. Bár a gyepfelületeknek a gyakran aszályos nyári időszakok kevésbé kedveznek, de a lelkiismeretes gondozás elhozza a várt eredményt. Az AL KO fűnyíró megtérülő befektetés, amit a parasztplaza.hu weboldalon kedvező áron talál meg bárki.

Kategória
Címkék