"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Hosszú ideig megőrzik eredeti megjelenésüket a falfestékek

Diszperziós, latex, akril és dekoratív bevonat. A festékek előtt állva szinte el lehet szédülni. Ez még csak a kezdet, mert a következő probléma a megfelelő szín kiválasztása lesz. Fényes vagy matt, mosható vagy hipoallergén? Nem csoda, hogy az internet hemzseg a falfestékek témakörével kapcsolatos kérdésektől.

A bevonatok egyre változatosabbá válnak a tulajdonságaik és alkalmazásuk tekintetében. Persze, minden szobánkat lefesthetjük ugyanazzal a festékkel, de nem lenne jobb, ha a falfestékeket és azok tulajdonságait úgy választanánk ki, hogy milyen falra kerülnek? Egyes falak jobban koszolódnak, másokat zavar a magas páratartalom. De van olyan festék, ami minden belső térre beválik?

A webáruházunk kínálatában olyan speciális és univerzális bevonatokat gyűjtöttünk össze, amelyek az összetételükben nem tartalmaznak semmilyen káros anyagot, ezért olyan helyeken is használhatóak, mint a gyerekszoba. Ezek a falfestékek még az olyan nehezen eltávolítható festményektől is megtisztíthatóak, mint a gyerekszoba falán filctollal készített kép.

Kategória
Címkék