"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Mikor jön jól a védőszemüveg?

védőszemüveg

Védőszemüveg

A szemünk az a szervünk, amire a leginkább támaszkodunk a hétköznapokban. A látás minden kétséget kizáróan nélkülözhetetlen ahhoz, hogy gyorsan és precízen tudjunk ellátni minél több feladatot a munkavégzés során. Ennek megfelelően érdemes a védőszemüveg állandó alkalmazása, ha olyan környezetben tevékenykedünk, ahol sérüléseknek vagyunk kitéve.

A szabadban, építési területeken, de még a műhelyekben is megeshet, hogy por, valamilyen folyadék kerül a szemünkbe és ezzel meggátolja a további munkát. A kellemetlen pillanatok vagy napok elkerülése érdekében, a védőszemüveg felvétele ajánlott. Néhány munkakörben ez kötelező, de a lakás körüli tevékenységek során sem elhanyagolható.

Legyen az metszés, fűnyírás, favágás, takarítás, felújítás, bármelyik pillanatban sérülés következhet be, amit esetenként a védőszemüveg könnyedén kivéd. Az Rho füstszínű karc- és páramentes szemüveg nagyon egyedi megjelenéssel, 1-es optikai osztállyal, puha PVC szárvéggel, 2,2 milliméter vastag polikarbonát lencsékkel és UV védelemmel van ellátva. Ez a védőszemüveg kiváló választás.

Kategória
Címkék