"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Márkás, tartós elektromos tűzhely

Elektromos tűzhely

Elektromos tűzhely

Sokan cserélik le a tűzhelyt egy modernebb, technikailag fejlettebb készülékre. Az elektromos tűzhely napjainkban nagy népszerűségnek örvend, hiszen igen praktikus, hasznos. Kialakítását tekintve, dizájnos és modern. A solidor.hu webáruházban az elektronikai cikkeket gyártó cégek legjobbjaival találkozhat a kedves érdeklődő.

Megtalálhatóak itt az Amica, Bosch, Siemens, Whirlpool, Miele termékei, készülékei. A Bosch elektromos tűzhely most ingyenes kiszállítással, megfizethető áron rendelhető meg. Ez a készülék kerámialapos, 60 cm, elektromos főzőlapja 2 bővíthető főzőzónával van ellátva. Sütőtere 67 liter. Ez a Bosch termék multifunkcionális, katalitikus a hátfala, be van építve az elektromos óra, de a gyerekzár is.

A márka termékeire jellemző, hogy energiatakarékosak, a legújabb technológia szerint készültek, ötvözik a modernt a stílusossal. A legtöbb készülékre a Solidor több éves garanciát vállal, a fentiekben említett termék pedig 5 éves garanciával rendelhető meg. Az elektromos tűzhely megkönnyíti, élvezetesebbé varázsolja a sütést-főzést.

Kategória
Címkék