"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Valódi bőr – imádni fogja!

Kényelmes heverő

Kényelmes heverő

Kanapéink között nyitható modellek is találhatóak. Ezek a bútordarabok nagyon praktikusak, hiszen napközben igen kényelmes ülőalkalmatosságok, ha pedig egy vendégünknek alvóhelyre van szüksége, erre a célra is megfelelnek.

A két és három személyes kinyitható kanapék akár egymás közt is kombinálhatók, attól függően, hogy mekkora szobába szeretnénk elhelyezni őket. Hiszen vannak modellek, amelyek mindkét nagyságban kaphatóak. Igyekeztünk a kinyitható kanapék leírásaiban minden fontos adatot megadni, ami elsősorban a méretekre vonatkozik.

Hiszen csak ennek ismeretében tudjuk eldönteni, hogy melyik méretet válasszuk. A modell melletti képre kattintva jelenik meg a részletes leírás, illetve az, hogy milyen színekben vásárolható meg az adott modell. Vannak olyan kinyitható kanapék, amelyekben ágyneműtartó is található. Természetesen ezt is leírtuk az adott modellhez tartozó információk közé.

A kanapé anyaga a leggyakrabban textil, de kapható műbőr borítású is. Olyan modelljeink is vannak, amelyek kaphatóak valódi bőr kivitelben is, amely természetesen felárat is jelent, de minderről az adott modellnél található bővebb információ. 

Kategória
Címkék