"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A gyerekülés sokfélesége

A gyerekülés sokfélesége

A gyerekülés sokfélesége

Fő a biztonság és fontos a nézőpont! Ahány ember annyiféle, ahogy mondani szokták és így van ez mindennel. Történetesen a gyerekülés sokféleségét emelnénk ki, hiszen a különböző modellek eltérő paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek.

A gyermek súlyához mérten szintén kategorizálva vannak a termékek, hiszen a gyerekülés a babák biztonságát hivatottak szolgálni. Természetesen nemcsak a méretük változó, hanem a stabilitásuk is. Nem lehet együtt emlegetni a pici babáknak megfelelő gyerekülést a nagyobbaknak készített kivitelekkel.

A csecsemőknek megfelelő ülés hasonló egy kagyló formájú tárgyhoz. A nagyobbaknak való olyan, mint egy háttámlás szék kicsinyített formája, sőt, szét is szedhető, ezáltal magasításként is használható.

A döntés a szülők feladata, hogy melyik modell mellett teszik le a voksot, de mindenképpen ajánlatos figyelembe venni a tesztek eredményeit is. Ráadásul a gyerekülés használatát a törvény is előírja, de ettől függetlenül, minden szülő használja, mivel a csemetéjének a biztonsága a legfontosabb szempont.

Kategória
Címkék