"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Magas teljesítményű gázpalackos hősugárzó

gázpalackos hősugárzó

Gázpalackos hősugárzó

Egy teraszt nem elég csak virágokkal és komfortos kerti bútorokkal felszerelni, mert a tavaszi és őszi időszakokban jól jön egy kis fűtés is. Kiváló választás a gázpalackos hősugárzó, ha pedig lehetséges, akkor designos megoldású legyen. Ezekből kitűnő minőséget képviselő darabok vásárolhatóak meg a globero.hu webáruház kínálatából.

Készleten van például a Paganella gázüzemű gomba hősugárzó, amelyik hatékonyan ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Ezt a példányt az egyszerű és letisztult formavilág jellemzi, hagyományos formai megoldásokkal lett elkészítve rozsdamentes acél és alumínium felhasználásával. Mivel ez a gázpalackos hősugárzó magas teljesítményű, így kiválóan használható szabadtéri területeken.

Körülbelül 20-25 négyzetméter a besugárzási területe, tehát akár nagyobb teraszokon is eredményesen működtethető. Piezo gyújtással van felszerelve és alapvető tartozékának számít a borulásérzékelő is. Érdemes ezt a gázpalackos hősugárzó fajtát választania, ha hűvösebb időben is sokat szeretne a teraszon tartózkodni.

Kategória
Címkék