"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Könnyed betakarítást garantál a Dominoni

Dominoni

Dominoni

Ősszel azonnal felértékelődnek a betakarításra irányuló erőfeszítések, főleg amikor már nincs mire várni tovább, hanem minél hamarabb cselekedni kell, ugyanis az időjárás előrejelzései komoly lehűlést és a tél kezdetét jelzik. A Dominoni adapter felcsatolását követően, kezdetét veheti a kukorica vagy napraforgó aratása. Az alaposan kiszáradt növényeket gyorsan be lehet gyűjteni, hiszen a feltételek adottak ehhez.

Régen kézzel történt a szedés, de a megnövekedő földbirtokok ezt a módszert ellehetetlenítették. A különféle gépezetekre és a Dominoni termékcsalád tagjaira bátran támaszkodhatunk. Természetesen nem mindegy, hogy melyik kivitelt választjuk, ezért csakis a pontos részletek ismeretében hozzuk meg a végső döntésünket!

A gigafarm.hu weboldalon számos műszaki paramétert találunk meg, amelyekre támaszkodva és esetenként a szakemberek véleményét kikérve megtaláljuk azt a Dominoni típust, amelyik megfelel az elvárásainknak. A gyártó cég több évtizedes tapasztalata és a precíz fejlesztések olyan eszközöket állítanak a szolgálatunkba, amelyekkel gyerekjáték a munka.

Kategória
Címkék