"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Lifting: nem kell végleg lemondanunk a feszességről

Bár az idő múlásával a bőrünk természetes módon veszít a feszességéből, a megfelelő ápolással és termékekkel visszaállíthatjuk annak fiatalos megjelenését. A lifting hatású szépítőszerek kiváló megoldást nyújtanak a 50 feletti bőrápolásban.

Ez a termékkategória különleges összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek segítenek feszesíteni és megemelni a bőrt, csökkentve a ráncok és a bőr megereszkedésének láthatóságát. A lifting hatású krémek magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, amelyek serkentik a bőr természetes kollagén és elasztin termelését, illetve az egészséges bőr rugalmasságáért és feszességéért felelősek.

A lifting hatású krémek rendszeres használata elengedhetetlen a kívánt eredmények eléréséhez. A legjobb eredmények érdekében érdemes reggel és este alkalmazni ezeket a megtisztított bőrön.

Könnyű masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a krémet az arcra, a nyakra vagy a szem köré, a ráncok és a megereszkedett területek kezelésére koncentrálva. Az eredményeket általában néhány hét rendszeres használat után lehet észlelni.

Kategória
Címkék