"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A grillsütő, a nyár slágere!

A forró és perzselő nyár beindulásával egyre nagyobb az igénye mindenkinek a kerti vagy szabadtéri sütögetésre. A grillsütő bombabiztos megoldást és eszközt jelent erre, hiszen remekül használható a kertben, illetve egy nagyobb teraszon is.

A felhozatalban 2 példány található, az egyik a kisebb hellyel rendelkezőknek, a másik pedig a családi házban lakóknak kedvez. A grillsütő segítségével finoman, akár diétásan, sőt, egészségesen készíthető el a legtöbb étel. Ennek pedig az egész család örülni fog.

A gázgrill igazi nagyágyú a témában, mert minden gasztronómiát kedvelőnek telitalálat. A modern vonalvezetés és kinézet a szemet gyönyörködteti, a belbecs viszont az ízlelésre megy rá. A grillsütő rozsdamentes acélból készült, az oldalán gázégővel van felszerelve.

Ez még jobb felhasználási lehetőséget nyújt. Különféle húsok, zöldségek, halak, de akár gyümölcsök is kiválóan elkészíthetőek rajta. Már csak egy gázpalackot kell csatlakoztatni és kezdődhetnek is a családi vagy baráti sütések, amelyek hangulatát nem lehet utánozni.

Kategória
Címkék