"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Kristály csillár különleges kivitelben

Kristály csillár

Ha Ön is unja már a hagyományos világítótesteket, akkor nézzen körül egy olyan honlapon, ahol számtalan különlegességet lehet venni! Az EGLO hivatalos webáruháza verhetetlen, ha a kristály csillár kerül szóba. Többféle dekoratív formában vásárolható meg.

A fényerőszabályzós, kristály-függesztékes változat biztosan sokaknak nyeri majd el a tetszését. Különösen a nőies stílusú szobákban mutat jól. Előnyös az is, ha nagy a belmagasság. A kristály csillár apró LED fényforrások segítségével világít.

Összesen 18 darab 2,4 Wattos fényforrás kell bele. Nem kerül sokba az üzemeltetése, hiszen nagyon energiatakarékos. Ha valakinek nem tetszik ez a típus, akkor persze a többi kategóriában is válogathat. A kínálatban vannak klasszikus és modern világítótestek egyaránt. Szinte bármilyen árkategóriában lehetséges a vásárlás.

A kristály csillár rengetegféle árnyalatban vehető meg, hiszen a kínálatban van fekete, fémes, fehér, arany és ezüst változat. A szállítás viszonylag rövid idő alatt megoldható. A sztenderd típusok esetében kb. 2-3 nap kell a kézbesítéshez.

Kategória
Címkék