"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A PlayStation 4 eladó többféle változatban

Playstation 4 eladó

A legújabb videó-játékok számos új rajongóval számolhatnak, akik alig várják, hogy a még profibb gépek a birtokukba jussanak. A PlayStation 4 eladó már temérdek üzletben.

Kényelmes és megbízható megoldásnak bizonyulhat az interneten található boltokból való vásárlás. A games4you.hu webáruház tökéletesen tisztában van azzal, hogy ezen játék kedvelői milyen termékekre vágynak. A PlayStation VR bizonyára már mindenkinek felcsigázta az érdeklődését, azonban az ára lehet nem volt számukra ugyanolyan csábító. Nos, a már említett webáruházban ez most kiváló áron beszerezhető, így egyik elkötelezett gamernek sem kell nélkülöznie ezt a pazar élményt nyújtó gépet.

Fontos tudni, hogy ebben az online shopban a PlayStation 4 eladó többféle kivitelezésben. A már bemutatott PS VR mellett megtalálhatóak az arany és ezüst kivitelezésű PS4 500 GB, a PS4 Slim 1 TB, valamint a lehengerlő Crash Bandicoot és Rachet and Clank szotverekkel ellátott modellek is. Ha már megvan az áhított modell, jöhet a játék megvásárlása!

Kategória
Címkék