"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Konténer gyártás egyedi igényekre szabva

Konténer gyártás

Konténer gyártás

Manapság hatalmas a kereslet a moduláris megoldások iránt. Ez minden tekintetben érthető, hiszen gyorsan és gazdaságos keretek között számos területen jelent előnyt a konténer gyártás.

Minőségi szolgáltatásnak számít, amit jól példáz a gstgroup.hu weboldalon található számos referencia. De miben rejlik a siker titka és miért érdemes a konténer gyártás mellett dönteni? Egyrészt azért, mert gyorsan és alacsony kiadások mellett alakítható ki egy teljesen egyedi épületegyüttes, ami bármikor telepíthető, szétszerelhető és elszállítható.

A konténer gyártás során felhasznált anyagok tartósak és megfelelnek a higiéniai normáknak, hiszen az egységek zuhanyzóként, mosdóként, WC-ként, de konyhaként is funkcionálhatnak.

A konténerek speciális vázszerkezettel rendelkeznek, a burkolatok gipszkartonból készülnek, továbbá minőségi nyílászárók és szellőzők kerülnek beépítésre. Egyedi színek kiválasztására is van lehetőség. A konténer gyártás során alkalmazott technológia lehetővé teszi az ipari és a kereskedelmi felhasználást.

Kategória
Címkék