"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A DD Step bakancs kedvező téli viselet

A legtöbb gyerek szereti a havat és imád hógolyózni, de ehhez nem árt igazán meleg, lehetőleg vízhatlan ruha és lábbeli. Utóbbi azért fontos, mert lábról sajnos könnyű felfázni. A DD Step bakancs vízálló és óvja a végtagokat a víztől, a hidegtől, a szülők és csemetéik nagy örömére. Sokan azt gondolják, hogy télre jó a gumicsizma, de azzal több gond is van. Az egyik, hogy nem szellőzik, a másik pedig, hogy télre igen hideg viselet.

Egy jeges téli túrára, csúszkálásra, hócsatára a legjobb választás a DD Step bakancs, ami a vízálló jellege mellett, igazán trendi is a gyerekek körében. Meleg és nem tartja vissza a gyerkőcöt a kedvenc foglalatosságától, plusz védelmezi is a lábát. Minőségileg első osztályú termékek, megfizethetőek, kényelmesek és időtállóak.

Mind hajlékony talpú, lágy, olyan, mintha mezítláb a lágy tengerparti habokban sétálnának. A DD Step bakancs fiúknak és lányoknak egyaránt a legjobb választás. Ha ilyet viselnek a lurkók, a szülők nem kell aggódjanak, hogy a szabadban felfáznak.

Kategória
Címkék