"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A gyöngytoll ragyogóvá teszi a felületeket

gyöngytoll

Gyöngytoll

Ha valami igazán egyedit szeretnénk saját kézzel alkotni és kedveljük a fényes, csillámos színeket, akkor ajánlatos ilyen tollakat beszereznünk. A gyöngytoll különleges színeivel varázslatos mintákat készíthetünk és ezt bármilyen felületen megtehetjük. Készíthetünk vele csillogó, gyöngyszerű dekorációkat és különféle méretű pöttyökkel ruházhatjuk fel a kiszemelt képet vagy tárgyat, amitől igazán páratlan lesz.

Ezekkel a tollakkal kivételessé tehetünk díszeket, akár magáncélra, akár ajándékba. A gyöngytoll olyan, mint egy kis varázspor a mesékben, alkotásainknak fantasztikus külsőt kölcsönöz. Használata nagyon egyszerű, a tubus formája és a paszta állaga olyan, hogy tökéletes pöttyöket tudunk készíteni egy mozdulattal, több méretben.

A gyöngytoll közel ötven színben kapható és használat közben úgy kell tartani, ahogy a normális tollat, kicsit megdöntve. A tubus megnyomásával lehet szabályozni, hogy mennyi anyag kerüljön a felületre és használhatunk hozzá finomvonal kontúrozót is, ha a tökéletesség hívei vagyunk.

Kategória
Címkék