"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A kiállítási stand felülete, külseje

Kiállítási stand

Ha egy nagyobb cég több hónapja tudja, hogy egy kihagyhatatlan bemutatón kell megjelenjen, akkor van idő ahhoz, hogy felkészülten érkezzen a rendezvényre.

A kellemetlen meglepetések elkerülése végett a kiállítási stand, szórólaptartó, plakáttartó, prospektustartó állvány vagy a kínáló pult megvételét már időben le kell bonyolítani. Mivel ezek nagyon felkapott eszközök, és főleg akkor válnak népszerűvé, amikor a fővárosban a vállalkozások bemutatják a produktumaikat, szolgáltatásaikat, érdemes ezeket időben megvenni. Egy modernebb, elegánsabb, egyszerűen összeszerelhető kiállítási stand semmiképp sem hiányozhat, hiszen ez az eszköz jelenti a vásárló és a vállalat közötti kapcsolatot.

Ha ez nincs, akkor a cég nem is álmodhat arról, hogy be tudja mutatni valakinek a termékét, vagy legalább kioszt egy prospektust, szórólapot. Kötelező, hogy a kiállítási stand felülete, külseje, dekorációs része figyelemfelkeltő legyen, növelve a bemutatónak a tartalmi minőségét. Szerencsére, sok ilyen páratlan kiállítási stand rendelhető meg.

Kategória
Címkék