"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Kellemes hatású RGB LED szalag

RGB LED szalag

Szeretnénk kicsit feldobni az otthonunk hangulatát? Akkor ezt most egyszerűen megtehetjük RGB LED szalag megrendelésével. Ez a termék kimondottan alkalmas a különböző ünnepnapok vagy egyéb jeles események megünneplésének kiemelésére. Ettől függetlenül, bármikor használhatjuk, amikor egy kis lazításra vágyunk.

A több színben pompázó RGB LED szalag kellemes érzetet kelt, nyugtató hatása van. Sok előnye mellé még felsorolható a megbízhatóság és természetesen a professzionális működés, teljes körű gyártói garancia mellett. A fogyasztása igen csekély, hiszen az 5 méter hosszú RGB LED szalag 14,4 Wattot használ el óránként. Ehhez azonban 1000-1200 lumen fényáram társul.

Inkább hangulat varázs kialakítására alkalmas, mintsem valódi megvilágításra, de amennyiben kedveljük a halványabb fényeket, akkor teljesen meg lehetünk elégedve a teljesítményével. Az azonban teljesen egyértelmű, hogy az RGB LED szalag energiatakarékos és gyorsan megtérülő termék. Tegyük vele teljesen egyedivé otthonunkat. Hassunk érzékeinkre különleges módon!

Kategória
Címkék