"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A gél lakkozás egyszerű és gyors

Gél lakkozás

Amikor megcsodálunk egy-egy gyönyörű manikűrt, mindig arra gondolunk, hogy az elkészítése biztos bonyolult és hosszú órákat vesz igénybe. Azonban a gél lakkozás tényleg nem ördögtől való munka.

Ha rendelkezünk zselé lakkal, UV vagy LED lámpával, egy kis idővel és türelemmel, egy-kettőre mi is elkészíthetjük a manikűrünket. Ha mégsem, akkor ez a szalonban is sokkal gyorsabban elkészül a gél lakk fantasztikus tulajdonságainak köszönhetően. A gél lakkozás mindössze pár lépésből áll, az egész folyamat mindössze fél órát vesz igénybe, az eredmény azonban akár 3 hétig is lenyűgöző. Miért olyan nagyszerű a gél lakk?

Aki már nyúlt bele a frissen lakkozott körmeibe vagy görnyedt órákat a manikűrösnél arra várva, hogy végre megszáradjon az alapozó, a két szín, illetve a fedőréteg, az valószínűleg tudja a választ. Ez az anyag tartós csillogást kölcsönöz az egyszerű felvitel és gyors száradást követően. A gél lakkozáshoz szükséges anyagok nagy választékban megvásárolhatók a mukorom-zselek.hu webáruházból is.

Kategória
Címkék