"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Kézműves szappan aknés bőrre

Kézműves szappan

Kézműves szappan

Aknés az arcbőröd és még nem találtad meg a megfelelő terméket, amellyel ezt a gondot elűzhetnéd? Ha a válaszod igen, akkor most éppen jó helyen jársz, mert a Familie kézműves szappan termékei között biztosan megtalálod a bőrödnek megfelelőt. Ismerd meg a feketeszenes szappant, hogy egészséges, szép arcbőröd legyen!

Ez a szappan tisztítja a bőr pórusait és eltávolítja a szennyeződéseket is. Kíméletesen, de alaposan tisztítja meg a zsírtól fénylő aknés arcbőrt, ráadásul antibakteriális hatása által megakadályozza a pattanásos bőr felülfertőzését, ráadásul megnyugtatja az irritált felületet. A szappanban található aktív szén már az ókori Egyiptomban is ismert volt, akkor is használták bőrápolásra és sebtisztításra.

A 16-ik században fedezték fel, hogy védi a bőrt a külső és a belső káros hatásokkal szemben. Ez a kézműves szappan elsősorban pattanásos, zsíros bőrre ajánlott, de bármilyen bőrtípusra használhatod, hiszen kizárólag természetes, vegyszermentes összetevőkből áll. Használat előtt mindig olvasd el az utasítást is!

Kategória
Címkék