"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Babakocsi sok extrával

Babakocsi extrákkal

Babakocsi extrákkal

Az apukák és az anyukák igyekeznek mindenből a lehető legjobbat adni a gyermekeiknek, ezért különös gonddal választják ki azokat a tárgyakat, amik szükségesek lesznek a kicsi ellátásához. Mivel lényeges, hogy a babakocsi kifogástalan minőségű legyen,

ezért a szülőknek alaposan körbe kell nézniük a piacon, mielőtt leteszik a voksukat az egyik vagy a másik termék mellett. A MamaKiddies babakocsi tökéletes választás lehet, hiszen ez az áru igazán jó minőségű, valamint több extrával is rendelkezik. Kezdjük a lengéscsillapítókkal, amik kényelmesebbé teszik a baba számára az utat.

Mivel az első kerekek bolygósíthatóak és fixálhatóak is, ezért változatosan lehet kezelni a babakocsit. A termék csupán nyolc kilogrammot nyom, ezért a hölgyek is elbírják az árut még akkor is, ha a csemete éppen benne ül a kocsiban.

A betekintő nyílás a kupolán lehetővé teszi, hogy a szülők akkor is ellenőrizhessék a kicsit, amikor a tetőfedő éppen le van csukva. További előnyt jelent, hogy a babakocsi nagyon tágas, ezért a nagyobb lurkók is elférnek benne.

Kategória
Címkék