"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Infinity karkötő a végtelenség jelképe

Infinity karkötő

A jelképek mindig is felcsigázták az emberek érdeklődését. Már ősidők óta velünk vannak, nem tudunk és nem is akarunk ezektől elszakadni. Az infinity karkötő egy régi szimbólumot hoz el új köntösben. A szimbólumok titokzatosságot kölcsönöznek az ékszereknek. A régi időkben a harcosok, királyok amuletteket viseltek, hogy segítsék és megvédjék őket a harcokban.

Napjainkban nyilván nem ezért hordunk jelképeket ábrázoló ékszereket, hanem egyszerűen mert mutatósak, egyediek, van, aki számára jelentéssel bírnak. Azok számára biztosan, akik egy ilyen ékszert ajándékba kaptak. Az infinity karkötő a kedvestől jelképezheti az örök szerelmet, a gyermektől a végtelen hálát.

A diamon.hu csodálatos ékszerei között ez is megtalálható ezüst és arany színben egyaránt. A rendkívül alacsony ár még nagyobb kedvet csinál a vásárláshoz, ezért ha megragadta Önt is az infinity karkötő szépsége, tekintse meg az infinity fülbevalót és nyakláncot is. Viselje büszkén a végtelenséget finom kidolgozású ékszerek formájában!

Kategória
Címkék