"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Irodaköltöztetés a Servitus csapatával

Irodaköltöztetés

Irodaköltöztetés

Esetleg Ön vagy rokona költözni szeretne, de még azt sem tudja, hogy miként kezdjen bele a bútorok összecsomagolásába? Akkor a megoldás a Servitus csapata. A koltoztetes-szallitas-s-transport.hu szakemberei vállalják az irodaköltöztetés folyamatát, a bútorok elszállítását, a vidékre történő fuvarozást, a bútorok összeszerelését és még sorolhatnánk.

De miért nem veszi szemügyre Ön, hogy milyen remek lehetőségeket kínál a Servitus csapat? Legyen szó irodaköltöztetésről vagy családi házak bútorainak elszállításáról, esetleg a főváros területén történő költöztetésről, a következő kérdések mindig felmerülnek az ügyfelekben: mikor foglaljak időpontot a költöztetéshez? Aktuálisak-e még a weboldalon feltűntetett árak?

Hogyan készítsem elő a költöztetés folyamatát? Amennyiben szeretné az irodabútorokat és a teljes felszerelést átköltöztetni egy másik, forgalmasabb, nagyobb méretű helyiségbe, akkor sincs megkötésünk az időponttal kapcsolatban, ahogyan a lakások költöztetésénél sincs. Csapatunk teljesen rugalmas és ha belefér az időbe, akkor akár még aznap segítenek elszállítani a használati tárgyakat, amikor Ön megkeresett bennünket. Az irodaköltöztetés egyetlen feltétele, hogy legyen szabad kapacitásunk és teherautónk.

Cégünk mindig aktuális árakkal dolgozik. Nem szeretnénk megtéveszteni az ügyfeleinket és elhúzni előttük a mézesmadzagot. Természetesen az irodaköltöztetés teljes folyamatát Ön is nagyban segítheti, ha már jó előre összekészíti az iratokat, nyomdai és számítógépes eszközöket egy helyre, ezáltal az irodaköltöztetés sokkal rövidebb időt fog igénybe venni, mint azt gondolta volna.

Kategória
Címkék