"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Ingyen áramot termel a napelemes kandeláber

Energiatakarékos közvilágítás

Minden település érdeke, legyen az nagyváros vagy egy eldugott falvacska, hogy kinézetre takaros és rendezett legyen, és a költségvetése alacsony. Mindkét esetben hatalmas szolgálatot nyújt a napelemes kandeláber, letisztult esztétikus formájával, illetve energiatakarékos és környezetbarát megoldásával.

Az oszlopra szerelt lámpafej CREE LED-ekkel van ellátva, amelyek nagyobb fényerőt, hosszabb élettartamot és káprázatmentes fényességet biztosítanak az amúgy is impozáns kovácsoltvas tartóoszlopnak. A napelemes kandeláber legfőbb előnye, hogy a napsugarakat felfogva, ingyen energiát szolgáltat, amellyel a mellérendelt akkumulátort tölti fel.

Az akkumulátor egyszeri feltöltés után akár 10 napot is működtetheti a világítóeszközt napsütésmentesen. Könnyű felszerelhetősége még vonzóbbá teszi, hiszen megszabadítja a használót a kábelek kellemetlen jelenlététől és vezetési nehézségeitől.

Ne engedje, hogy a jelentős beszerzési ár elrettentse tervétől, és bizakodva cserélje le a régi lámpákat, mert a napelemes kandeláber megéri a pénzt.

Kategória
Címkék