"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A vonóhorog sokszor jól jöhet

Vonóhorog

Nem minden autóval lehet vontatni, pedig időnként szinte mindenkinek szüksége lenne arra, hogy a jármű után lehessen kötni egy másikat, esetleg trélert, pótkocsit vagy lakókocsit. Aki többször is ki tudná használni a vonóhorog biztosította lehetőségeket, annak érdemes lehet befektetni egy ilyen kiegészítő beszerzésébe.

Aki csak ritkán használná, az is megfontolhatja a vásárlást. Soha nem lehet tudni, hogy mikor jönne jól a vonóhorog, ezért még az is jobb, ha az év nagy részében használaton kívül van, mintsem egyáltalán ne legyen. Ha van vonóhorog a kocsin, akkor segíthet a bajbajutott ismerősein, barátain.

Egy pótkocsi bérléssel saját maga megoldhatja a nagyobb tárgyak, csomagok szállítását, ugyanakkor lakókocsis nyaralást is bármikor megszervezhetnek a családdal. Sőt, többé a bringák fuvarozása sem fog gondot okozni, mert a vonóhorog kerékpártartó felszerelésére is használható, így biciklitúrák alkalmával szintén hasznos lehet. Gondolja meg Ön is, mert a vonóhorog sokszor kihúzhatja a bajból!

Kategória
Címkék