"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Így segít egy biztosítási portál a kötelező biztosítás díjszámításban

Biztoshely biztosítási portál díjszámoló

Biztoshely biztosítási portál díjszámoló

Az autótulajdonosoknak minden évben meg kell kötniük a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási szerződést, ha közlekedni akarnak a gépkocsijukkal. De ezekben a nehéz időkben, amikor a számlák elviszik a fizetésünk nagy részét, egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora összeget kell kiadnunk erre a célra. Sokaknak segített már a Biztoshely biztosítási portál díjszámolója. Érdemes használni ezt a kalkulátort, mert a segítségével 11 biztosítótársaság ajánlatát hasonlíthatjuk össze, így könnyen felfedezhetjük a legolcsóbb megoldást.

Rendkívül egyszerű használni a díjszámító rendszert, mindössze néhány kérdésre kell megadnunk a pontos válaszokat. Akár otthon is, a saját számítógépünkről tudjuk alkalmazni a rendszert és nem kell felkeresnünk személyesen egyetlen biztosítót sem. Ezzel a módozattal kapcsolatban minden információt megtalálunk a biztoshely.hu weboldalon. Megtudhatjuk, hogy melyek a kötelezett járművek, mi az a baleseti adó, a fedezetlenségi díj, mire nem terjed ki a kötelező biztosítás, mikor válthatunk biztosítót, valamint hogyan szüntethető meg a kötelező biztosítás.

Köztudott, hogy Magyarországon van a legolcsóbb kötelező biztosítás, de az már nem jó hír, hogy ezek a díjak elérték azt a szintet, ahonnan már csak felfelé vihet az útjuk. Tulajdonképpen a biztosítóknak már nem is termelt nyereséget ez a biztosítási termék, mert a díjak csökkenésével párhuzamosan növekedtek a kártérítés címen kifizetett összegek. Tehát a további díjcsökkenés már egyértelműen veszteséget termelne a biztosítótársaságoknak.

Ezért a biztosítók hozzá is nyúltak a díjakhoz, aminek az lett az eredménye, hogy átlagosan mintegy 25%-al drágultak a biztosítási díjak. Várható, hogy a drágulás nem fog megállni, az árak emelkedni fognak, még ha csak kisebb mértékben is. Azonban van lehetőség nagyon kedvező díjazással szerződést kötni. Ezt akkor érhetjük el, ha kihasználjuk a keresztértékesítések nyújtotta lehetőséget. Szinte minden biztosító ad jelentős kedvezményeket abban az esetben, ha a kötelezővel együtt valamilyen más biztosítást is köt nála az ügyfél.

Kategória
Címkék