"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Igazi különlegesség a kristály borospohár

Kristály borospohár

Kristály borospohár

Nem mindegy, hogy miből fogyasztja a minőségi bort, hiszen a stílusosságra is oda kell figyelnie! Bár mindegyik típusú italhoz másféle kristály borospohár illik, biztosak vagyunk abban, hogy a White Crystal oldalán megtalálja, amit keres. A folyamatosan bővülő kínálatban szép termékek vannak, tehát érdemes rászánnia magát a vásárlásra.

Bármelyik típus jól mutathat a konyhai kredencben vagy a nappaliban, a csodálatos mintáinak köszönhetően. Az elegáns kialakítású, kristály borospohár bátran elővehető a vendégségek alkalmával is. Mivel egy szett hat darabból áll, éppen ezért a családi ünnepségek során is szóba jöhet a használat.

Mindegyik készlet másféle mintával van díszítve, ezért el kell határoznia, hogy melyik jelentené a legjobb döntést. Az űrtartalom is különbözhet az egyes kristály borospoharak esetében.

Az ár tekintetében többféle választási lehetőség is van, tehát gondolkodjon el azon, hogy mekkora összeget szeretne szánni a vásárlásra. A tárolásban sokat segíthet egy díszdoboz is, amelyet a White Crystal oldaláról rendelhet meg.

Kategória
Címkék