"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Remek tulajdonságokkal bír a búzafű por

Búzafű por

Búzafű por

Az ember gyakran mindent megtesz a hatékony és kiemelkedő teljesítmény érdekében, csak pontosan azt felejti el, hogy a megfelelő táplálkozásnak ebben jelentős szerepe van. Egy kis utánajárással rájöhetünk könnyen, hogy melyek azok a finom és tápláló termékek, amelyek az erőnlét növelésében is jelentős szerepet játszhatnak. A búzafű por könnyen emészthető és számos hasznos anyagot tartalmaz.

Erre szükségünk van, ha fittek és fiatalosak akarunk maradni. Mivel a testnek az egyetlen energiaforrása a táplálkozás, ami ezen keresztül kihat mindenre, ezért tanácsos alaposan megtervezni. A búzafű por csak egy az olyan szuperételek közül, amelyiknek a mindennapjainkban jelen kellene lennie. Mi is pontosan ez a termék?

A búza pár napos hajtásából készülő szárított őrlemény, ami teljesen gluténmentes, így az erre érzékenyek is könnyen fogyaszthatják. Jellegzetessége, hogy a fejlődés első szakaszában, több mint 90 féle ásványi és nyomelemet képes kiszívni és elraktározni, így a belőle készült búzafű por remek jótékony tulajdonságokkal bír.

Kategória
Címkék