"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Gurulós állványok felújítási munkákhoz is

Gurulós állványok

Gurulós állványok

Az utcákon járva, sokszor lehet látni felállványozott épületeket és rögtön azt gondoljuk, hogy a profi állványrendszer csak a nagyok kiváltsága. Valójában a kisebb gurulós állványok is rengeteg helyen megállják a helyüket.

Nem kell rögtön nagy építkezésekre gondolni, mert a gurulós állványok nagy segítséget jelentenek egy családi ház felépítésénél vagy a felújítási munkálatoknál. Miért? Egy építkezésen kézenfekvő, hogy a falak fel vannak állványozva, hiszen lehet mozogni szabadon.

Ezzel szemben, ha utólag renoválunk vagy átalakítunk valamit, már nincs annyi szabad tér a szakembereknek. Például a homlokzati festésnél vagy utólagos szigetelésnél roppant kényelmetlen, ha az egész ház hetekig körbe van állványozva.

Ezzel szemben, a gurulós állványokat szabadon és gyorsan lehet mozgatni, a magasságukat állítani, így a szakemberek munka közben is gyorsan tudják változtatni a helyüket, a nap végén pedig el lehet tolni a járdáról. Lehet, hogy a gurulós állványoknak a tulajdonos jobban örül, de ha a megbízó elégedett, akkor mindenki az.

Kategória
Címkék